lördag 12 februari 2011

Ännu en dag i mitt liv


Är som det så vackert heter fritidspolitiker. Det innebär de facto dj-t mycket papper, höga förväntningar, krav på obrottslig lojalitet och dessutom glad och positiv. Särskilt glad och tillmötesgående skall man vara i kontakterna med de medborgare som definitivt inte kryssade dig i valet. Man bör som ledamot i en stadsdelsnämnd vara en korsning mellan Einstein och Stålmannen. Vill klart och tydligt deklarera att jag tyvärr inte uppfyller kravspecifikationen i dessa avseenden.

Har tillbringat em del av ett veckoslut på Lidingö och genomgått en utbildning för ledamöter och ersättare i stadsdelsnämnder. Den var utmärkt och välorganiserad varför de kursansvariga kan sova gott och med det goda samvetet som huvudkudde.
Att träffa alla dessa partikamrater som befinner sig i frontlinjen är lärorikt och utvecklande. Kontakter knyts och samverkan växer fram ur många intelligenta samtal. Vi är alla representanter för ett stort parti med ett allt större ansvar för Sveriges och Stockholms framtid. Detta är roligt och en stor utmaning.

Tillsammans skapar vi en stad där människor kan andas och leva. Där tanken får flykt och bojorna lossas. Underbara framtid!

1 kommentar: