onsdag 31 augusti 2011

Socialismen och våldet


Olika vänstergrupper har bestämt sig för att låta gatans parlament vara det bestämmande. Sverigedemokraterna har utsatts för våld och övergrepp när dessa försöker utnyttja sina demokratiska rättigheter. Sverigedemokraternas politiker har utsatts för attentat och skadegörelse. Tror inte att det är MUF eller CUF som står bakom dessa attacker på demokratin. Terrorn utövas av vänstergrupper och det är dessa som idag hotar demokratin.


Socialister uppträder med olika prefix. De kan vara national, real eller reform. Gemensamt för dessa är att man vill skapa det nya ideala samhället. Och det kan inte göras utan offer. Man eftersträvar revolutionen och medlet är våld.

Arthur de Gobineau skrev om revolutionen att revolutionärerna inte primärt vill förändra eller förbättra. De vill förstöra allt och göra rent hus. De vill skapa ett helt nytt samhälle. Vad de än har för motiv eller förevändningar är instinkten alltid densamma; total förstörelse.


Funderingen blir – varför är vi så undfallande och flata mot vänsterns terrorister och våldsverkare? Varför skriver inte tidningarna om detta? Fors har uppmärksammats men ingen reagerar på att kommunistiska ungdomar i Farsta bloggar på ett sådant sätt så att vissa ledamöter i stadsdelsnämnden känner sig hotade. Skall vi invänta vänsterterrorns ultimata offer eller skall vi dra i nödbromsen?


För övrigt anser jag Sverigedemokraterna vara en vänsterpopulistisk rörelse med en kritisk syn på en i vissa avseenden urspårad integrationspolitik. Man ser tillbaka på ett svenskt 50-tal. Juholt tittar med saknad på det försvunna 70-talet. Sjöstedt och hans kamrater ser väl tillbaka på realsocialismen välsignelser i Stalins Sovjet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar