onsdag 24 augusti 2011

En kväll i frihetens tjänst


Styrelsemöte i Farstamoderaterna låter inte särskilt upphetsande. Föreningsaktiviteter och andra saker som påverkar en lokalförenings kanske inte alltid så glamorösa liv skall diskuteras. Samling i Lennarts lokal på Ullerudsbacken i Farsta, kaffe och doppa samt föredragningslista. Men i all sin enkelhet ett bidrag till att få Sverige att förflytta sig ännu ett stycke från överhetsstaten till medborgarsamhället. Och det är ju detta som är så häpnadsväckande – vi för en frihetskamp mumsande på Marie-Louise Gudmundssons hembakade sockerkaka. Libyens frihetskamp är mer spektakulär, men vår är på sitt sätt minst lika viktig.


Vi har visserligen ännu ingen Gaddafi ännu men vi har samma våldsverkare att kämpa mot. Citerar Mats Skogkär i Sydsvenskan. ”’Mats Skogkär är en i mitt tycke vidrig stormaktsmedlöpare som är värd lika mycket förakt som de nazistiska medlöparna i Sverige som försvarade Nazitysklands erövringskrig och ockupationer i Europa under Andra Världskriget.’ Detta bidrag till det offentliga samtalet kommer från Erik Svensson, professor i biologi vid Lunds universitet, som på sin lediga tid bloggar och analyserar samtiden utifrån ett ’antiauktoritärt vänsterperspektiv’.”


Låt oss inte glömma Pajalas ledande vänsterpartist, läs kommunist, Simon Fors, som skrev att inga Moderater förtjänar något annat än bly och att han hatar borgarsvinen så djävla mycket. Verkligen sanna ”demokrater”. Dessa män väntar på sin nye "führer" Jonas Sjöstedt.


Magnus Utvik skriver på Aftonbladets debattsida om denne Sjöstedt. Han är samma diktaturkramare och terroristvän som Ohly. Han hyllar också dogmatism, fundamentalism, revolutionsromantik och har stött alla enpartidiktaturer över hela världen. Stalins Sovjetunionen, Maos Kina, Mengistus Etiopien, Hoxhas Albanien, Honeckers DDR, för att bara nämna några. Blodet färgar tyvärr inte bara de röda fanorna utan också denne Sjöstedts händer.


Det är detta vi kämpar mot i Lennarts lokal på Ullerudsbacken i Farsta. Det finns grader även i helvetet och när det gäller massmord på oskyldiga människor så slår Sjöstedts realsocialister Hitlers nationalsocialister.

Fotnot: Führer är det tyska ordet för ledare. En reseledare heter Reiseführer och en plutonchef heter Zugführer - inte vilket man tro lokförare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar