måndag 8 augusti 2011

Tillbaka på banan




Åter i Farsta efter tre veckor i Danmark, Tyskland och Österrike. Att lämna Sverige och uppleva andra länder skänker perspektiv åt den egna tillvaron – inte minst politiskt. Särskilt som man oavsett om man vill det eller inte är färgad av socialdemokratins problemformuleringsprerogativ. Dystert men tydligen oundvikligt. Alliansen behöver många mandatperioder och en myckenhet självrannsakan för att skapa ett civiliserat Sverige.

Danmarks invandringspolitik är absolut inte politiskt korrekt enligt svenskt synsätt. Att utvisa brottslingar är definitivt fel – ingenting blir bättre, det är bara grymt och oriktigt. Döm om min förvåning när jag i Sønderjylland läste i en lokaltidning att brottsligheten bland invandrare sjunkit radikalt sedan utvisningshotet blev en realitet. Döm om nämndemannens i Södertörns tingsrätt förvåning.

Tyskland och Österrike erbjuder ett gott borgerligt kök till anständiga priser. Föredömligt. I kulturellt högtstående länder är borgerligt något positivt – det står för tradition, kvalitet och anständighet. I Sverige är man inte borgerlig ty det är något att skämmas för. Man skall vara politiskt medveten, d v s vänster. Är man inte medveten är man korkad. Att vara borgerligt ”omedveten” är att vara förståndshandikappad. Min Monica och jag och alla våra vänner som kämpar för ett bättre Sverige är enligt Juholt m fl. dumma i huvudet. Jo, jag tackar!

Citerar Charlie Weimers: ”Man har indoktrinerat svenska elever sedan 60-talet i en kultur där sociala koder och moraliskt beteende ses som småborgerligt och påtvingat.” Det slipper man så fort man passerat Öresund. Med andra ord – nöjd med semestern och full av energi för att återföra Sverige till civilisationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar