lördag 4 juni 2011

Tokigheter




Följer många bloggar med stort intresse. En av dessa kallar sig Tokmoderaten. Ett förvisso säljande och provocerande namn, men definitionsmässigt täcker det inte alls vad bloggen handlar om. Denne bloggare är sällsynt skarpsynt och analytisk. En Saggitarius efterföljare.

Under rubriken Vänsterpartiet, twitter och revolution … lyfter bloggaren fram en vänsterpartist vid namn Simon Fors.

Tokmoderaten ställer frågan till Ohly m fl. om det är lämpligt att denne Fors skall sitta som ledamot för vänsterpartiet, kommunisternas parti visserligen, i kommunfullmäktige, i landstingsfullmäktige och som ersättare i landstingsstyrelsen när man offentligt tycker sådant som Simon Fors uppenbarligen tycker - att meningsmotståndare bör skjutas...?

Citerar. "Hej all äckliga moderatsvin. Ni ska få sopa i våra fabriker, ert förbannade rövarband."
"Borgerligheten har alltid dragit mot fascism. Den korta tiden av anständighet mellan WW2:s slut och Sovjets fall var ett undantag."
"Jag hatar fortfarande moderater av hela mitt hjärta. Bara för att jag är lycklig och glad slutar jag inte avsky förtryckare."
"Inga moderater förtjänar något annat än bly..."

Detta är uttalanden från en ledande (V-politiker. En kommunist som anser att Gulag tydligen var rena semesterlägret för borgare i allmänhet och moderater i synnerhet. Låt Ohly och hans diktaturkramare tala om demokrati och respekt för mänskliga rättigheter. Ljuset kommer från norr. Men de ljusskygga kommunisterna kommer väl bete sig som gråsuggorna – fly undan.

Bilderna ovan illustrerar hur Simon Fors’ idealsamhälle ser ut. Garanterat moderatfritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar