måndag 20 juni 2011

Mycket att tänka på


Minglat i stadshuset. Träffat många kloka och intressanta människor. Tror att de flesta moderater älskar sina medmänniskor. Att vi har respekt för individen och tror på dennes förmåga.

Det är det som är skillnaden mellan socialdemokraternas kollektiva människoförakt och vår kärlek till individen och dess unika möjligheter. (V) – kommunisternas parti – avskyr individen och ser dessa som myrorna i myrstacken. De som inte passar in kan utrotas. Exemplen på detta synsätt uppgår till i runda tal 60 miljoner dödade människor.

Tänker på alla dessa offer som socialismen krävt. Inte bara dessa som dött i gulag utan alla som tappat orken i det s.k. folkhemmet. Där drömmarna blivit till aska i högskattesamhället. Där förhoppningen om ett bättre liv stupat på socialstatens syn att det är bättre att överlåta vardagen till måttligt begåvade politiker.

Vet att svensken äntligen börjar upptäcka att det finns andningshål i den socialdemokratiska isen. Detta ger mig hopp inför framtiden. Att upptäcka att man helt plötsligt blir fri blir för många en chock. Det krävs att man tänker, funderar och formulerar en livsfilosofi.
Det är mycket att tänka på. Härliga framtid – vi skall erövra dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar