måndag 25 oktober 2010

Det där med Farstamoderaterna


Ikväll träffades de aktiva valarbetarna i Lennarts lokal, d v s Ullerudsbacken 85. I vår förening är Lennarts lokal ett begrepp och en fast punkt i vår tillvaro. Problemet uppstår ibland när vi skall bjuda in utifrån kommande då vi brukar säga hos Lennart och tar för givet att alla vet.

Vi åt en utmärkt lasagne och hade en mycket trevlig kväll med hög stämning. Bådar gott inför framtiden.

Vi börjar redan nu snegla mot nästa val. Vi behöver minst en mandatperiod till i riksdag, kommun och landsting för att bryta igenom de mentala spärrar som det evighetslånga sossestyret skapat hos våra medborgare och som gradvis förslummat Sverige. Den socialistiska hypnosen har sövt många och fått oss att krympa som människor. Att (S) tagit kommunisterna till sig gör det än viktigare att bryta ”förtrollningen”.

Det är här Farstamoderaterna kommer in i spelet. Det handlar om att förmedla vår människosyn. Tron på människan och misstro mot kollektivets tendenser att urarta. Ohlys partikamrater Stalin och Lenin visar vilka människooffer ett sådant synsätt kräver. Detta är vår mission och vår uppgift.

Sofia Arkelsten citerar Margaret Thatcher i sin blogg: ”Let our children grow tall and some taller than others if they have the ability in them to do so.”

Vi vill inte tvinga in medborgarna i socialisternas Prokrustessäng. Vill vi, för att citera Mao låta tusen blommor blomma.

Min älskade Monica vill ibland att jag skall förtydliga mig. Den som lyder råd är vis, den som lyder sin hustru är mycket förnuftig.

Prokrustes hittar man i den grekiska mytologin. Om hans gäster var för långa högg han av deras ben och om de var för korta sträckte han ut dem. Det är den socialistiska maktens signum. Vi ser dess tillämpningar i skolan, vården och nästan alla andra politikområden.

Farstamoderaterna är de som vill bekämpa Prokrustes och hans säng. Sedan får denne tyrann heta Ohly, Mona Sahlin eller Gunnar Sandell. Ännu ett citat: ”Vi tar fajten!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar