lördag 30 januari 2010

Besvikelse

En polischef och f d rektor för Polishögskolan är misstänkt för grova sexuella övergrepp. Citerar Expressen: ”Göran Lindberg var en av initiativtagarna till en särskild enhet för barn som utsatts för sexbrott. Nu misstänks han själv ha planerat att begå övergrepp mot minderåriga. - Om det här visar vara sant är han nog den största dubbelnatur jag mött, säger politikern Cecilia Wikström (FP).

Det handlar om dubbelmoralen. Förre länspolismästaren i Uppsala är ännu inte dömd och skall därför betraktas som oskyldig. Intressant är att han satsade på rätt politisk häst och fick god hjälp i karriären. Om han är skyldig så ser man att steget från det politiskt korrekta till dubbelmoralens träsk är mycket kort.

Sedan har vi den moderata Stockholmspolitikern Johan Steenhoff Eriksen som åtalas för grovt barnpornografibrott. Han har erkänt innehav av filmer och bilder, men förnekar brott. Johan Steenhoff Eriksen, 51, sitter i Södermalms stadsdelsnämnd och har innehaft flera tunga förtroendeuppdrag. Han har även gjort sig känd som talesman i hbt-frågor. Han är också kyrkopolitiker.

Återigen dubbelmoral. Återigen övergrepp på de allra svagaste. Återigen min stora besvikelse över de offentliga lögnerna och det politiskt korrekta. När det kommer till kritan är det tydligen ingenting värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar