fredag 17 september 2010

Rött och Stalingrått





Rött är (V):s färg. Idag delade man ut röda ballonger till barnen i Farsta C. De oskyldiga barnen förstår inte att ballongerna är färgade av blodet från de miljoner som har dött under kommunistiska regimer. Stackars barn. Ohly hyllar mördarna. Vad tänker föräldrarna på? Hade de tagit emot ballonger från nazisterna? Ballongerna borde burit en dödskalle på ena sidan och ett kors på den andra.

Vänsterexperimentet på marsch mot dåtiden i sin gemensamma valaffisch. Den påminner om Stalintiden i sin gråton och med sin utopiska framtidsvision i bakgrunden. Bilden visar att Ohlys, kommunisternas, makt växer. Affischen är en påminnelse om socialrealismens väg mot den kommunistiska framtiden.

Intressant är att studera kroppsspråket hos de inblandade. Ohly med blicken in i framtiden. Hoppet om att kunna äntligen omvandla Sverige till en kommunistisk stat. Mona Sahlins attityd säger – vilket sällskap har jag hamnat. De båda språkrören från (MP) vänder bort blicken. Vad de funderar över är inte svårt att tolka.

En bild säger mer än tusen ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar